• ستاد پژوهش و کاربرد سلول های بنيادی

كميته آموزشي

مسئول كميته آموزشي: دكتر لیلا اعتماد

وظايف كميته آموزشي:

•  همكاري با دبير اجرايي در برگزاري كنفرانس ها يا سمينارهاي علمي در سطوح مختلف (اساتيد،محققين و دانشجويان).
  • تهيه پوستر، بروشور، پمفلت و جزوات آموزشي در سطوح مختلف (دانشجويان، اساتيد/ تخصصي) در رابطه با سلولهاي بنيادي وهمكاري با ساير مراكز.
  • تهيه مطالب آموزشي براي ارائه در سايت ستاد و ارائه راهكارهاي تشويقي (مثلاً طرح سوال با جايزه) جهت خواندن مطالب.
  • شناسايي فعاليت هاي نوين آموزشي مراكز تحقيقاتي/ آموزشي/ درماني/ دانشگاهي و اطلاع رساني عمومي اين فعاليت ها (از  طرق سايت ستاد).
  • در صورت لزوم معرفي علاقمندان جهت آموزش در مراكز معتبر داخل و خارج كشور.
  • همكاري با ساير كميته هاي ستاد در پيشبرد اهداف ستاد.

اوقات شرعی