• ستاد پژوهش و کاربرد سلول های بنيادی

كميته دانشجويي

وظايف كميته دانشجويي:

•     راه اندازي مركز آموزش دانشجويي در رابطه با سلولهاي بنيادي.
  •   اطلاع رسانی عمومي فعاليت هاي مرتبط با سلول هاي بنيادي به دانشجويان از طريق ستاد، سمينارهاي دانشجويي و ...
  •   تشویق دانشجويان به ارائه طرح ها و پايان نامه هاي مرتبط با سلول هاي بنيادي.
  •   معرفی تعدادي از دانشجويان از طرف كميته تحقيقات دانشجويي براي آموزش در مراكز خاص مانند پاستور ، رويان و ...
  •   فراخوان ايده پردازي دانشجويي.
  •    ایجاد بانك اطلاعاتي دانشجويان علاقمند و شناسايي توانمندي ها.
  •    برگزاری كارگاههاي دانشجويي شامل آموزش سطح مقدماتي و پيشرفته كاربرد سلولهاي بنيادي.
  •    طراحی پروژه هاي مشترك دانشجويي با مراكز معتبر داخل و خارج از كشور.

اوقات شرعی